Uitzonderljke KORTINGENgeschenkenSpirits .

Win 0% Wines

Win 0% Wines

Ontdek de 100% Alcoholvrije wijnen van Win 0% Wines!

Het wijnmakingsproces begint bij de wijngaard zelf, door middel van verschillende processen die helpen bij het verkrijgen van druiven die waarschijnlijk een laag alcoholgehalte hebben.
Vervolgens wordt deze druif onderworpen aan een gistingsproces, waardoor een zeer aromatisch wijnniveau wordt verkregen. De wijn wordt gemaakt van witte of rode wijnen, afkomstig van druiven van de rassen Verdejo of Tempranillo die in de wijngaarden van Ribera del Duero en Rueda, twee van de belangrijkste herkomstbenaminggebieden van Spanje, worden geteeld.

Door middel van een innovatief en gepatenteerd proces dat wordt uitgevoerd in de Moleculaire Deconstructie afdeling in Valbuena de Duero (Valladolid), worden de aroma’s en de alcohol gescheiden van de rest van de bestanddelen van de wijn. Het proces maakt gebruik van een systeem dat bekend staat als een “Spinning Cone Column”, waarbij het verlies van aromatische elementen uit de wijn tot een minimum wordt beperkt terwijl de aroma’s en alcohol worden geëxtraheerd.

Share this post